Pravilnik

1. Prihvatanje pravila i uvjeta

Pristupanjem stranicama mobile.ba prihvaćate sva pravila i uvjete korištenja ovih stranica.

Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, promjeniti, modificirati ili na drugi način izmjeniti uvjete korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Takve izmjene će postati trenutno važeće po objavi istih.

Dužni ste redovito čitati pravila i uvjete korištenja, te se smatra da ste pristupanjem i korištenjem stranica ili bilo kojeg njezinog dijela upoznati s akutalnim pravilima i uvjetima korištenja, te da ste ih razumjeli u cijelosti.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne prihvaćate slijedeća pravila i uvjete ili kasnije izmjene istih, ili postanete nezadovoljni s našim stranicama na bilo koji način, jedino rješenje Vam je odmah prekinuti s korištenjem istih. No, i u tom slučaju Vam predlažemo da nas obavijestite o Vašem problemu te ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se posvetili rješavanju istog.

2. Sadržaj stranica i odgovornost

Sve objave, oglasi, poruke, tekstovi, datoteke, prikazi, fotografije, video snimke, zvukovi ili drugi materijali (u daljnjem tekstu "Sadržaj") objavljeni na stranicama, prenešeni preko stranica, ili linkani sa stranica, isključiva su odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao, što znači da ste u potpunosti odgovorni za sav Sadržaj kojeg objavite, pošaljete, postavite ili na drugi način učinite dostupnim putem stranica, pa slijedom toga mobile.ba ne daje nikakva jamstva u pogledu tačnosti, potpunosti ili autentičnosti takvog sadržaja.

3. Sadržaji, stranice i usluge drugih davatelja

Mobile.ba može sadržavati linkove prema drugim stranicama. Za vrijeme posjeta drugim stranicama, na Vas se odnose pravila i uvjeti stranice na kojoj se nalazite. Prihvaćate i suglasni ste da mobile.ba nije razvio tu stranicu, te nema kontrolu nad njom, i ne snosi odgovornost za sadržaj koji je na istoj objavljen.

Poslovni odnos između Vas i oglašivača-trgovca se isključivo odnosi na Vas i oglašivača-trgovca, te mobile.ba ne jamči za takve odnose, niti je odgovoran za sadržaj istog, niti za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastale kao posljedica takvih odnosa.

4. Pristup usluzi

Mobile.ba Vam odobrava ograničeno, ne-ekskluzivno odobrenje pristupa Usluzi za vlastite osobne potrebe. Ovo odobrenje ne uključuje ikakvo prikupljanje, agregaciju, kopiranje, dupliciranje, prikazivanje ili derivativno korištenje Usluge niti primjenu "data mining", "spidera" ili sličnih alata za prikupljanje i izvlačenje podataka u bilo koje svrhe osim kada je to izričito odobreno od strane mobile.ba.

5. Ograničenja usluge

Suglasni ste da mobile.ba može ograničiti korištenje usluge, uključujući maksimalan broj dana za kojih će sadržaj biti zadržan, maksimalan broj i veličina objava, e-mail poruka, ili drugog sadržaja koji može biti prenošen ili pohranjen putem usluge, kao i učestalost kojom možete pristupiti usluzi. Suglasni ste da mobile.ba nema nikakvu odgovornost za brisanje ili propust da pohrani bilo koji sadržaj održavan na ili prenešen posredstvom usluge. Suglasni ste da mobile.ba zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni ili ukine uslugu (ili bilo koji dio iste) sa ili bez obavjesti, i da mobile.ba neće biti odgovoran Vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, privremeno obustavljanje ili ukidanje usluge.

6. Zabrana korištenja stranica

Mobile.ba zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje ovih stranica, ukoliko korisnik na bilo koji način krši ova pravila ili na drugi način usporava ili ometa rad stranica. Mobile.ba također zadržava pravo poduzeti odgovarajuće pravne mjere protiv tog korisnika i zahtjevati naknadu za nastalu štetu ili gubitak.

Nadalje, suglasni ste da mobile.ba nije odgovoran prema Vama ili bilo kojoj trećoj strani za zabranu korištenja ovim stranicama. Nadalje, suglasni ste da neće pokušavati koristiti naše stranice nakon navedene zabrane.

7. Kršenje uvjeta i naknada štete

Internet portal mobile.ba zadržava pravo isključiti iz daljnje upotrebe ovih stranica, onog korisnika koji na bilo koji način krši ova pravila i uvjete, ili na bilo koji drugi način usporava ili ometa rad stranica. Mobile.ba također zadržava pravo poduzeti odgovarajuće pravne mjere protiv takvih korisnika, te zahtijeva naknadu za nastalu štetu ili gubitak.

Molimo Vas da prijavite svako kršenje ovih Pravila navodeći oglas koji treba pregledat !

8. Sudska nadležnost

Ova pravila i uvjeti čine ugovor između Vas i portala mobile.ba kojima se regulira vaše korištenje ovih stranica.

Uvjeti i odnos između Vas i portala mobile.ba podliježu zakonima Republike Bosne i Hercegovine koji reguliraju predmetne odnose.

U slučaju spora ugovora se nadležnost suda u Sarajevu.


Objavljeno: 22. Oktobar 2013