Nazad
POČELI PEUGEOT DANI SENZACIJA - AKCIJSKA PONUDA PEUGEOT MODELA
16/11/2015 12:09
POČELI PEUGEOT DANI SENZACIJA -  AKCIJSKA PONUDA PEUGEOT MODELA
Počeli su prednovogodišnji Peugeot DANI SENZACIJA u BiH. Peugeot je i ove godine pripremio posebnu akcijsku ponudu na sve modele Peugeot putničke automobile na stanju.
 
„Nazvali smo to lavovskim bonusom jer popust u iznosu od 5.000 KM, na sve modele, omogućava svim kupcima iste pogodnosti, bez obzira na to kojim budžetom raspolažu. Ovom uštedom Peugeot je svojim kupcima obezbijedio odlične uslove kupovine i moderno opremljene automobile tokom cijelog perioda trajanja akcije koja traje do 15. decembra 2015. godine ili do isteka zaliha“, rekao je Danijel Despotović, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont.
 
Uz akcijsku ponudu Lavovskog bonusa, uvijek je moguća i zamjena staro za novo u ovlaštenoj Peugeot mreži. Ovlašteni Peugeot koncesionari omogućavaju da uz procjenu i zamjenu starih vozila i Lavovski bonus ljubitelji lava priušte sebi neki od novih Peugeot modela po najpovoljnijim uslovima na tržištu.
 
Više informacija dostupno je na http://www.peugeot.ba/ i kod ovlaštenih Peugeot koncesionara u cijeloj Bosni i Hercegovini.
Nema komentara ...
Ostavite komentar
* Ime
* Email (Nece biti prikazan)
*
* Unesite verifikacioni code
* - Obavezna polja